Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

FRIENDS ARTA

To friends Αrta ανήκει σε όσους θέλουν να εκφράζονται ελεύθερα. Είναι ένας ελεύθερος κοινωνικός χώρος με στόχο την αυτοδιαχείριση.

Οι Friends είναι μια ομάδα ανθρώπων που σταθερά οργανώνονται σε μια κοινότητα με βασικό και συνθετικό κρίκο την φιλία. Η ομάδα με την απόκτηση νέων μελών συνεχώς διευρύνεται και ωριμάζει μέσα από τις νέες συνθήκες που κάθε φορά διαμορφώνονται. Αρχικοί στόχοι είναι η μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία, η ψυχαγωγία , η ανάπτυξη δραστηριοτήτων βασισμένων στον εθελοντισμό, η ύπαρξη μιας δημιουργικής καθημερινότητας, η τροφοδότηση της παραγωγικότητας και η αφύπνιση της ευαισθησίας. Η ύπαρξη και εξέλιξη όλων των παραπάνω, μπορεί να επιτευχθεί όταν οι άνθρωποι αποκτήσουν την πεποίθηση ότι μπορούν να διαμορφώσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ατομικής και συλλογικής μόρφωσης, βούλησης και δράσης.
Στο σπίτι η ιδέα σου μπορεί να γίνει έναυσμα για το ξεκίνημα μίας νέας δραστηριότητας.

Αγαπάμε την προσωπική ελευθερία κ έκφραση όλων, σεβόμενοι "κάθε είδους" διαφορετικότητα. Εφόσον κατανοείτε και σέβεστε αυτές τις αρχές είστε ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας.

Μην ψάχνετε να δώσετε άλλη μια πολιτική ταμπέλα, γιατί πολιτική είναι η δράση μας!

 Στο χώρο αυτή τη στιγμή γίνονται μαθήματα γερμανικών, φωνητικής, κιθάρας, σκακιού, αγγλικών, αλληλοεκμάθησης ισπανικών-ελληνικών, κύκλοι αυτομόρφωσης, Ψυχαγωγικό παιχνίδι κτλ
 Κάθε Δευτέρα στις 17:30 γίνεται ανοιχτή συνέλευση μέσα από την οποία λαμβάνονται οι αποφάσεις για τη λειτουργία του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: